Schuldhulp


Mensen die veel schulden hebben, komen daar zelf vaak niet meer uit. Zij kunnen dan om hulp vragen bij een schuldhulpverlener. Deze neemt je financiële administratie over en begint met het wegwerken van de schulden. Dat is althans de bedoeling. Het kan geen kwaad dit eens door een derde te laten toetsen. Zeker als het niet lekker loopt maar ook gewoon voor de zekerheid. Of misschien heeft u nog helemaal geen schuldhulp en wilt u hier juist meer over weten.

Met beide situaties hebben wij enorm veel ervaring. Deze ervaring willen we graag voor u inzetten. Hieronder informeren wij u hoe we dit doen.

Via een van onderstaande keuzes kunt u een aanvraagformulier invullen. U kunt hierbij uw gegevens invullen en aangeven voor welke service u kiest. Afhankelijk van uw keuze biedt u uw volledige schuldenoverzicht of schuldhulpdossier digitaal of fysiek aan.

Onze specialisten adviseren u vervolgens omtrent uw schuldenpositie of scannen uw huidige schuldhulptraject en de geboden ondersteuning door de schuldhulpverlener.

SchuldhulpSupport© en SchuldhulpScan© zijn door DigiDeur opgericht om hulp aan mensen en bedrijven te bieden. Als onafhankelijke en deskundige partij kunnen wij u op weg helpen, schuldhulptrajecten toetsen en/of u adviseren hoe te handelen. Onze organisatie is dé specialist op het gebied van schuldenproblematiek in al haar facetten. Door onze jarenlange kennis en specialistische ervaring zijn wij in staat u efficiënt en duurzaam te helpen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.
Dit kan per mail via schuldhulp@digideur.nl. U kunt ook bellen naar 0344-636 000.

SchuldhulpSupport©

U zit in de financiële problemen of dreigt hierin te komen? Wij helpen u graag bij het zoeken naar hulp om uw problemen op te lossen.

Meer informatie
SchuldhulpScan©

Maakt u gebruik van schuldhulp en wilt u dit laten toetsen? DigiDeur kan een volledige scan op het schuldhulptraject voor u verzorgen.

Meer informatie