DigiDeur Gerechtsdeurwaarder


Ons kantoor is gespecialiseerd in het incasseren van geldvorderingen en het geven van advies op het gebied van creditmanagement, alsmede de uitvoering en logistieke begeleiding van gerechtelijke opdrachten. Wij genieten het vertrouwen van cliënten als de overheid, woningcorporaties, zorgverzekeraars, nutsbedrijven, grote postorderbedrijven en beoefenaars van vrije beroepen.

Wij voeren onze incassowerkzaamheden en gerechtelijke taken door heel Nederland uit. Ons kantoor beschikt over een groot landelijk netwerk, waarbinnen kundige incassomedewerkers en gerechtsdeurwaarders door heel Nederland actief zijn. Wij zijn in staat om 24 uur per dag en gedurende zeven dagen in de week de ons verleende opdrachten uit te voeren.

Waar nodig werken wij samen met andere door ons zorgvuldig geselecteerde partners in binnen en buitenland. U kunt ons voor wat betreft incasso’s of gerechtelijke opdrachten inschakelen voor zaken in elke plaats in Nederland plus daarbuiten.


Samenwerken met DigiDeur geeft u meer (financiële) ruimte om te ondernemen.

Commercieel verantwoord debiteurenbeheer
Afhankelijk van de door u gewenste ‘druk’, hebben wij altijd een passende oplossing voor uw incassoprobleem of juridisch conflict.

Core-business
De zaken doen waar ieder goed in is. Wij nemen u werk en zorgen uit handen, zodat u zich volledig kunt richten op uw eigen werkzaamheden.

Verbetering liquiditeit
Zaken doen met DigiDeur betekent dat u actief werkt aan het verkorten van uw DSO. Hierdoor worden uw financieringskosten en het risico op oninbaarheid lager.

Managementinformatie
Natuurlijk ontvangt u periodiek informatie over de lopende zaken. Deze waardevolle informatie kunt u , wanneer u dat maar wenst (beveiligd) online inkijken op het web via onze dienst DossierWatch. Altijd bij de tijd. Altijd actuele inzage.

Uw voordelen

  • Reductie van debiteurenrisico’s op een cliëntgerichte wijze, aansluitend bij uw ondernemersdoelstellingen
  • Commercieel verantwoord debiteurenbeheer
  • Professionele, duidelijke en gepaste uitstraling naar uw clienten
  • Kortere gemiddelde betalingstermijn
  • Laag, beheersbaar achterstandspercentage
  • Verbetering van uw liquiditeitspositie
  • Het totale ambtelijke- of incassotraject door heel Nederland in één hand